Тенти, навеси, козирки , перголи

Козирките и навесите са предназначени да пазят от дъжд, сняг, вятър, слънце и други. Те дават и уникален облик на фасадата, търговски обект или жилището. Дават ни индивидуалност и говорят за стила на собственика защото вариациите и материалите от който се изработват тентите и навесите са изчерпаеми.

  • Навесите от стъкло и стомана (инокс) са подходящи за заведения, обществени сгради, офиси и други защото те излъчват модернизъм, неподправен стил и изчистеност на форми и детайли.
  • Навесите и тентите от ковано желязо придават уют и стил една носталгия към отминалите времена на старите майстори с изящни орнаменти, извивки, усукани пръти, ковани шини, елементи недокоснати от времето радвайки окото през 21век. Подходящи са за частни домове, таверни, винарни и др.
  • Навесите и тентите от поликарбонат са леки материали приложими почти на всякъде (балкон, зимна градина, входове и други) поради естеството на материала. Формите на тентите и навесите от поликарбонат са неизчерпаеми защото материала подлежи на огъване и усукване също така има и защита от UV лъчи.

Галерия