Парапети от ковано желязо

Екипът на ЯСЕНКО има дълъг и разнообразен опит в направата на първокласни парапети от ковано желязо. Те са сигурен начин да обезопасите вътрешни и външни стълбища, балкони, прозорци и тераси. Здравината и издръжливостта на материала позволява употребата му във вътрешни пространства, а и при екстериорни решения. Могат да бъдат инкорпорирани като преградни решетки или елемент от Вашата камина.

Разнообразието от модели, възможности и дизайн е практически безкрайно. Висококачествените ни парапети от ковано желязо могат да бъдат обработени в различни цветове, а това Ви позволява с размах да ги съчетаете с всеки екстериор или интериор, без значение дали сте избрали класически или модерен облик.

парапети от ковано желязо

парапети от ковано желязо по индивидуални параметри

Формите и рисунъците избирате вие – ние ще изработим всяка композиция с орнаменти и детайли, която пожелаете – копия, розетки, балюстри, лилии и други. Когато тези елегантни елементи са готови, те се обработват с антикорозионно покритие, грунд и накрая – цвят по избор.

Този вариант носи истинска сигурност – парапетите се захващат здраво за тухлени или бетонни стени или под и не остаряват с времето. Придават на всяко пространство стил, елегантност, уют и са израз на прецизността към всеки детайл от екстериора или интериора.

А от нас можете да очаквате да изпълним с професионализъм и хъс желанията Ви. Компанията разполага с модерно оборудване, което ни позволява да приемаме сложни задачи, и мотивиран екип, който владее работата с металните елементи и кованото желязо до съвършенство. Изпълняваме всяка поръчка с прецизност, защото знаем, че всеки наш парапет от ковано желязо е уникален. Професията ни изисква да изработваме единствени по рода си елементи за Вашия дом, офис или вила, които оставят следа у всеки любител на красивото. Разчитайте на кратки срокове за изработка и внимание към всеки деликатен детайл.

Галерия