Елементи от ковано желязо

Ние от ЕТ „Ясенко“ вече 24 години изработваме многообразие от елементи от ковано желязо. Това, което ни отличава на пазара, е нашият богат и иновативен машинен парк. Разполагаме с оборудване за наковаване на профили и шини, за изработка на компоненти от ковано желязо, заваряване на цветни и черни метали, студено огъване на профилни тръби и ламарина, усукване и огъване на кръгло желязо и плътни профили, прецизен разкрой на тръби и ламарина, патиниране на стомана и други.

Възможностите за изработка на красиви, елегантни и завършващи елементи от ковано желязо са стотици. Нека Ви води Вашето въображение и вкус. Ние можем да направим за Вас всякакви видове елементи за парапети, цветя и листа, рингове, пана и охлюви от ковано желязо, връхчета, елементи за капаци, порти, огради, дръжки за врати, панти, ролки, пощенски кутии, ковани шини и профили, завършеци, дискове, ръкохватки, аксесоари за осветителни тела, камини и много други.

Елементи от ковано желязо – елегантност и съвършенство

Открийте радостта и удовлетворението от това сами да моделирате ефектни врати, огради, парапети, декоративни елементи за градината само с мъничко помощ от нашия екип. От нас очаквайте прецизна изработка на кореми за парапети, решетки, бъбреци, усукване, есове и всякакви компоненти със специфични размери и необичайни форми, които ще бъдат Вашият дизайнерски принос към оформянето на красив и изящен дом. Кованото желязо е непреходен и ценен материал, който носи очарование, завършеност, лукс и стил. Той се съчетава прекрасно с дърво, камък и всякакви други строителни материали. Бъдете създатели на нещо напълно уникално в градината, офиса или дома си, което ще впечатлява с разкош.

Галерия