Врати от ковано желязо

Порталните врати от ковано желязо са облика на вашия двор и имот те отразяват вашия вкус и стил придават красота и уют с неизброимите вариации от орнаменти ,усукани пръсти, апликации, ковани пръсти и шини горещо ковани елементи и други. Не само, че са красиви вратите от ковано желязо никога не излизат от мода защото са извън времето със своя неподправен стил. Ние от ЕТ ”Ясенко-Ясен Райчев” можем да предложим собствени модели за изработка на даден продукт или с проект на клиента като стриктно се придържаме към удовлетворяването на изискванията и качествената изработка на Вашият проект.

ЕТ ”Ясенко-Ясен Райчев” приема всяка възложена задача като предизвикателство независимо от сложността и спецификата свързана с даден проект.

Ние работим с млад и амбициозен колектив от млади специалисти и инженери който биха Ви дали точна информация за всичко свързано с изработката, технологическата документация и реализацията на даден проект. Разполагаме с цифрови машини който гарантират повтаряемост на елементите от ковано желязо с голяма точност което гарантира симетрия при по-големи обекти а също така намалява и цената на всички продукти от категорията ковано желязо.

Галерия