Врати за входове и входни врати

Металните врати за входове и обществени сгради са неразделна част от нашият бит, защото ако се замислим колко пъти на ден се сблъскваме с тях било то като отиваме на работа или се връщаме. Ето защо входните врати преди всичко трябва да са естетически издържани, функционални и не на последно място да издържат както на метеорологични така и на механични натоварвания (висока пропускателна способност, вандализъм и др.).

Входните врати трябва да ни дават сигурност на нашия дом, офис и семейство. Така ние сме защитени от недоброжелатели затова от значение е какво ще изберете като заключваща система, система за само затваряне и контрол на достъп. Също много важно е и какво остъкляване ще изберете, стъклопакет с К-стъкло, триплекс, закалено стъкло или бронирано, каквото ще Ви гарантира по-голяма сигурност.

Материалите който влагаме са строго индивидуални за всеки един клиент в зависимост от изискванията, най-често се използват черни стомани, легирани стомани (инокс), MDF, и други.

Входните врати могат да бъдат снабдени и с пощенски кутии в зависимост от нуждите и бройката, боядисани в цвят по RAL . Моля, разгледайте галерия входни врати.

Галерия